Mad Hjemmelavet mayo og saucer er noget af hemmeligheden bag den succes Big Ali's har opnået i konkurrencen »Danmarks bedste burger 2025«. Det fortæller Ali Hussein, der driver burgerrestauranten i Stoholm sammen med sin hustru Camilla Madsen, der er uddannet kok.
Og han tildeler særligt hende en stor del af æren for, at restauranten opnåede en 3. plads på landsplan og en 1. plads i Midtjylland hos Opdagdanmark.dk, der stod bag konkurrencen.
- Vi laver næsten alt fra bunden. Vi får brødene fra Schulstad, men ellers er det hele hjemmelavet, siger han.
- Vi er meget glad for den placering, og vi er ikke skuffede over at blive nummer tre. Vi har kun ligget her i halvandet år, fortæller Ali Hussein.
På 1. pladsen kom Burger & Cheatmeals i Esbjerg og på 2. pladsen BadBoy Butchers BBQ i Hirtshals, og for Ali Hussein er der ingen bitterhed over at tabe til nordjyderne.
- BadBoy Butchers har gjort det rigtig godt, så de burde faktisk have vundet, siger han.
Selv håber han på, at konkurrencen har været med til at sætte Big Ali's på danmarkskortet.
- Vi vil gerne have et godt ry, og vi har brug for, at det bliver lidt mere kendt, at der ligger sådan et sted her i en lille provinsby som Stoholm, siger han og tilføjer, at placeringen mellem Skive og Viborg er meget bevidst.
Han vil nemlig gerne tiltrække kunder fra blandt andet de to byer - og også gerne alle de turister, der er i området for blandt andet at besøge kalkgruberne.
Giv mig et praj
Tak, fordi du læste med. Jeg hedder Turit Skovborg, og jeg vil gerne høre, hvis du har en kommentar til denne artikel eller ligger inde med et tip til en god historie. Du er velkommen til at kontakte mig på min mail [email protected]
