Erhverv Også omkring Hjarbæk Kro er der forår i luften, og familien Bekker er klar til at slå dørene op til en ny og spændende sæson med masser af madoplevelser for gæster, selskaber og virksomheder.
Og der bliver virkelig rørt i gryderne for tiden, både i bogstaveligste forstand og i overført betydning.
Lige nu kører køkkenchef Mikkel Bekker, der er sønnen i det gastronomiske trekløver, nemlig et forløb for unge mellem 17 og 20 år, der ikke lige har fundet den direkte vej gennem uddannelsessystemet.
Fem tirsdage i køkkenet på kroen afsluttende med en treretters menu for 60 indbudte gæster den 19. marts kunne ellers nok skræmme en og anden.
- Men de unge går på med krum hals, og herigennem får de den succesoplevelse på en arbejdsplads, der måske kan gøre, at de har lyst til at fortsætte ud på arbejdsmarkedet, lyder det logiske ræsonnement fra køkkenchefen.

Mad ud ad huset
Sidste forår måtte den gamle pavillon på stedet lade livet efter at have gjort det godt i mange år, så der er blevet bygget en ny i samme stil.
Restaurantchef Morten Bekker kan fortælle, at der er blevet sat AV-udstyr, højttalere, whiteboard og lærred op, så der nu også er mulighed for, at lokale virksomheder kan afholde kurser, foredrag og konferencer på Hjarbæk Kro.
Og så kan administrerende direktør Lone Bekker glæde sig over, at man omsider med det fornødne antal ansatte i kroens køkken bliver i stand til at levere mad ud ad huset til private selskaber og firmaer.
Derudover vil der være retter fra menukortet, der kan afhentes som takeaway, hvis aftensmaden skal være nem og lækker, så der er altså masser af nyt på tapetet op til den stundende sæson.